Γιατί με εμάς

Η Στρατηγική μας

Η επιτυχία του δικού σας digital property project βασίζεται στο να υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι, ρεαλιστική στρατηγική και αποτελεσματικές τακτικές ενέργειες πραγματοποιήσης του. Η εταιρία που θα το αναλάβει πρέπει να είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή αποτελέσματος (αξίας), χωρίς προτιμήσεις και δογματισμούς.
Πριν από όλα, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το να έχει μια επιχείρηση σήμερα σταθερούς συνεργάτες στο marketing δεν είναι μια πολυτέλεια. Είναι μια αναγκαιότητα, όπως απαραίτητο είναι να έχει το λογιστή και το δικηγόρο της. Η μεταφορά της διαφημιστικής δαπάνης από τα παραδοσιακά,«ακριβά» media (τηλεόραση, ραδιόφωνο, κτλ) στο «φτηνότερο» internet (Google, social media) έχει αλλάξει κατά πολύ και το ίδιο το marketing, αλλά και τον ανταγωνισμό των επιχειρήσεων. Όταν λοιπόν οι ανταγωνιστές σας, ανεξαρτήτως μεγέθους, με σχετικά μικρό κόστος, απολαμβάνουν τις υπηρεσίες επαγγελματιών του marketing, εσείς θα προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι;
 
Στην ΒΙΖΖ φιλοδοξούμε να γίνουμε αυτό ακριβώς: οι σταθεροί συνεργάτες σας στο marketing. Στόχος μας ξεκινώντας την συνεργασία μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με την δουλειά μας και τα αποτελέσματα που θα φέρουμε.
 
DIGITAL PROPERTY DEVELOPMENT -ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΜΑΣ;

Online Marketing: Inbound, Social Media, Content, Loyalty, Email, Brand, κλπ.
Εργαλεία Online Marketing: SEO, Adwords, Email, Social Media, Display Ads, Video, κλπ.

Τι από όλα αυτά είναι το καλύτερο για την ανάπτυξη της ψηφιακή σας περιουσίας; Η απάντηση είναι απλή: αυτό που της προσθέτει αξία!


Στην BIZZ δεν ξεκινάμε ποτέ μια συνεργασία με στερεότυπα στο μυαλό μας: δεν διακρίνουμε τους πελάτες ανάλογα με το «πορτοφόλι» τους, δεν έχουμε δογματισμούς ως προς το ποιο είδος marketing είναι το καλύτερο, δεν έχουμε «αδυναμίες και συμπάθειες» σε συγκεκριμένα εργαλεία. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη οπτική του marketing και τα καλύτερα εργαλεία του, είναι αυτά που θα πραγματοποιήσουν το όραμα σας και θα σας φέρουν περισσότερες πωλήσεις.
 
Στην bizz χωρίζουμε το σχεδιασμό marketing που κάνουμε σε 2 επίπεδα: στην στρατηγική και στις επιμέρους τακτικές που θα την εφαρμόσουν.
 
Η στρατηγική που χρησιμοποιούμε είναι το λεγόμενο ολοκληρωμένο marketing (integrated marketing) με στόχο την δημιουργία προστιθέμενης αξίας (value added) για την επιχείρηση σας.
 
Πρακτικά αυτό μεταφράζεται ότι ανιχνεύουμε το που μπορούμε να βρούμε τους πελάτες σας και χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες τεχνικές και εργαλεία του marketing για να τους προσεγγίσουμε. Όταν μάλιστα υπάρχει συνδυασμός αυτών, ώστε οι πελάτες να σας βρίσκουν συνεχώς μπροστά του στο internet, αυτό δημιουργεί προστιθέμενη αξία (value added) και μεγαλύτερο όφελος για εσάς.
 
Στο επίπεδο των τακτικών, εργαζόμαστε μεθοδικά βελτιστοποιώντας συνεχώς την χρήση των διαφόρων εργαλείων online marketing με στόχο πάντα το αποτέλεσμα. Όταν -για παράδειγμα- χρησιμοποιούμε το Google Adwords δεν μένουμε στο αρχικό στήσιμο των διαφόρων καμπανιών και ομάδων διαφημίσεων. Τις τεστάρουμε για μερικές ημέρες όλες και αφού μελετήσουμε τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα τους, αποφασίσουμε ποιες θα κρατήσουμε, ποιες θα βελτιώσουμε και αν χρειαστεί κάποιες τις διακόπτουμε. Είμαστε σίγουροι πως μέσα από αυτή τη συνεχή βελτιστοποίηση θα προκύψει το μέγιστο όφελος για εσάς.

Όπως θα διαπιστώσατε από τα όσα προαναφέραμε, στην BIZZ θεωρούμε την ψηφιακή σας περιουσία (digital property) εξαιρετικά σημαντική. Ενδιαφερόμαστε να της δίνουμε συνεχώς προστιθέμενη αξία. Αν αυτός είναι ένας καλός λόγος για να συνεργαστούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 4448 ή συμπληρώστε αυτή τη φόρμα.

about-circle
-->