Γιατί με εμάς

Η Στρατηγική μας

Η ανάπτυξη της δικής επιχείρησης και της ψηφιακής της περιουσίας, βασίζεται στο να υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι, ρεαλιστική στρατηγική και αποτελεσματικές πρακτικές πραγματοποίησής της. Η εταιρία που θα το αναλάβει πρέπει να είναι προσανατολισμένη στην παραγωγή αποτελέσματος (αξίας), χωρίς προτιμήσεις και δογματισμούς.

Πριν από όλα, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το να έχει μια επιχείρηση σήμερα σταθερούς συνεργάτες στο marketing δεν είναι μια πολυτέλεια. Είναι μια αναγκαιότητα, όπως απαραίτητο είναι να έχει το λογιστή και το δικηγόρο της. Η ανάπτυξη της τεχνολογίας συνετέλεσε στη μεταφορά της διαφημιστικής δαπάνης από τα παραδοσιακά,«ακριβά» media (τηλεόραση, ραδιόφωνο, κτλ) στο «φτηνότερο» internet (Google, social media). Αυτό έχει αλλάξει κατά πολύ και το ίδιο το marketing, αλλά και τον ανταγωνισμό των επιχειρήσεων. Όταν λοιπόν οι ανταγωνιστές σας, ανεξαρτήτως μεγέθους, με σχετικά μικρό κόστος, απολαμβάνουν τις υπηρεσίες επαγγελματιών του marketing, εσείς θα προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας;
 
Στην ΒΙΖΖ φιλοδοξούμε να γίνουμε αυτό ακριβώς: οι σταθεροί συνεργάτες σας στο marketing. Στόχος μας ξεκινώντας την συνεργασία μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας με την δουλειά μας και τα αποτελέσματα που θα φέρουμε.
 
DIGITAL PROPERTY DEVELOPMENT -ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΜΑΣ;

Μιλώντας με επαγγελματίες του χώρου μας ή διαβάζοντας σχετικά άρθρα, θα ακούσετε πολλές απόψεις και θεωρίες σχετικά με το ποιο είδος marketing είναι το καλύτερο. Επίσης θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι το ένα εργαλείο digital marketing είναι καλύτερο από κάποιο άλλο, κ.ο.κ

Τι από όλα αυτά τελικά είναι το καλύτερο για την επιχείρησή σας; Η απάντηση είναι απλή: αυτό που στην πράξη φέρνει ανάπτυξη και της προσθέτει αξία!


Στην BIZZ δεν ξεκινάμε ποτέ μια συνεργασία με στερεότυπα στο μυαλό μας: δεν διακρίνουμε τους πελάτες ανάλογα με το «πορτοφόλι» τους, δεν έχουμε δογματισμούς ως προς το ποιο είδος marketing είναι το καλύτερο, δεν έχουμε «αδυναμίες και συμπάθειες» σε συγκεκριμένα εργαλεία. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη οπτική του marketing και τα καλύτερα εργαλεία του, είναι αυτά που θα πραγματοποιήσουν το όραμα σας και θα σας φέρουν ανάπτυξη.
 
Στην Bizz χωρίζουμε το σχεδιασμό marketing που κάνουμε σε 2 επίπεδα: στην στρατηγική και στις επιμέρους τακτικές που θα την εφαρμόσουν.
 
Η στρατηγική που χρησιμοποιούμε είναι το λεγόμενο growth hacking με στόχο την ανάπτυξη της ψηφιακής σας περιουσίας (digital property).
 
Πρακτικά αυτό μεταφράζεται ότι ανιχνεύουμε το που μπορούμε να βρούμε τους πελάτες σας και χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες τεχνικές και εργαλεία του marketing για να τους κάνουμε επισκέπτες στο website σας. Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Όταν το πετύχουμε αυτό, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να τους μετατρέψουμε σε πελάτες που θα σας δώσουν το μέγιστο κέρδος.
 
Στο επίπεδο των τακτικών, εργαζόμαστε μεθοδικά αναζητώντας συνεχώς νέα εργαλεία growth hacking marketing που να μειώνουν το κόστος και να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα. Στην δική μας φιλοσοφία κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει τις δικές της ατομικές ανάγκες και την δική της μοναδική συνταγή ανάπτυξης (growth recipe).

Η μεθοδολογία λοιπόν που χρησιμοποιούμε βασίζεται στην συνεχή αναζήτηση των συστατικών της δικής σας συνταγής ανάπτυξης. Ξεκινάμε πάντα από μια εξαντλητική εξέταση των δεδομένων (data) σας και μετά σχεδιάζουμε ποια εργαλεία θα χρησιμοποιήσουμε. Αλλά δεν σταματάμε στον σχεδιασμό. Κατά την υλοποίηση των πρακτικών growth hacking που χρησιμοποιούμε συνεχίζουμε να παρακολουθούμε και να τεστάρουμε την αποτελεσματικότητα τους. Ο στόχος μας είναι πάντα ένας: αποτελέσ
ματα στην πράξη!

Όπως θα διαπιστώσετε αν έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε, στην Bizz 
αγαπούμε περισσότερο το αποτέλεσμα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε. Θεωρούμε την επιχείρησή σας μοναδική και ποιο σημαντική από κάθε τι άλλο.  Γι' αυτό δεν πάμε ποτέ σε by the book συνταγές, αλλά επιλέγουμε μια αντισυμβατική μεθοδολογία, που όμως έχει πολύ χαμηλό κόστος και σχεδόν μηδενικό ρίσκο. 

Αν αυτός είναι ένας καλός λόγος για να συνεργαστούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 4448 ή συμπληρώστε αυτή τη φόρμα.
about-circle
-->