Μέθοδος Bizz

Μέθοδος BΙΖΖ

Στην BIZZ πιστεύουμε πως το growth hacking plan που σε συνεργασία θα δημιουργήσουμε πρέπει να είναι ο οδικός χάρτης για να πραγματοποιήσετε το όραμα για την ψηφιακή περιουσία σας. Την μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε για να το προσεγγίσουμε την έχουμε ονομάσει «Μέθοδο BIZZ» (Draw-See-Think-Grow)
Γνωρίζοντάς μας θα καταλάβετε ότι στον τρόπο με τον οποίο θα εργαστούμε για εσάς, δεν επιλέγουμε την περιοχή της άνεσης και τις εύκολες λύσεις. Αντίθετα προτιμάμε την μεθοδική εργασία και υλοποίηση των όσων από κοινού έχουμε αποφασίσει.

Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, δεν κάνουμε αυθαίρετες υποθέσεις,ρωτάμε για να μάθουμε, συνεργαζόμαστε, δεν είμαστε δογματικοί σε αυτά που πιστεύουμε και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ την λέξη «απραγματοποίητο» πριν την λέξη project.

Αυτές οι κατευθυντήριες αρχές βγαίνουν και στον τρόπο που θα συνεργαστούμε μαζί σας.
 
Η Μέθοδος BIZZ (Draw See Think Grow) κινείται στο ακόλουθο μονοπάτι στον τρόπο που δουλεύει προς όφελος σας:

Draw: Στην πρώτη μας συνάντηση θα αφιερώσουμε πολύ χρόνο για να μάθουμε και να κατανοήσουμε το όραμα που έχετε για την επιχείρηση σας. Μας ενδιαφέρει πως θέλετε να είναι η επιχείρηση σας σε 3 ή 5 χρόνια από σήμερα. Αυτό το όραμα είναι που θα καθορίσει τους βασικούς άξονες του growth hacking plan που θα εκπονήσουμε για εσάς. Πρέπει να ενστερνιστούμε όλοι αυτό το όραμα (η δική σας και η δική μας ομάδα) για να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Ακριβώς όπως ένας νέος οδηγός, αν δεν μάθει να βλέπει τον δρόμο στα 200 ή 300 μέτρα μπροστά, δεν θα μάθει ποτέ να οδηγεί σωστά.
 
See: Η συνέχεια ανήκεί στο να μπορέσουμε να αποκομίσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της αφετηρίας από όπου θα ξεκινήσουμε. Που είναι σήμερα η επιχείρηση σας, ποιους ανταγωνίζεται, σε ποιους πελάτες στοχεύει, τι ενέργειες marketing έχετε κάνει μέχρι σήμερα, κ.α. Η ανάλυση αυτή θα μας δώσει πολύτιμο υλικό για σχεδιάσουμε τα βήματα (τακτικές) που θα μας φέρουν ποιο κοντά στο όραμα σας.
 
Think: Το επόμενο βήμα θα είναι να σχεδιάσουμε και να σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο growth hacking marketing plan για την ανάπτυξη της ψηφιακής σας περιουσίας. Με ξεκάθαρους στόχους και στρατηγική, ρεαλιστικές τακτικές κινήσεις, κοστολογημένο στα πλαίσια που μας έχετε δώσει και κατανοητό σε όλους όσους θα έχουν ρόλο στην εφαρμογή του. Σε κάθε growth hacking plan που εκπονεί η ομάδα της BIZZ υπάρχει πρόβλεψη για εκπαίδευση των ανθρώπων σας πάνω στις τεχνικές και τα εργαλεία growth hacking που θα χρησιμοποιήσουμε. Έτσι είμαστε σίγουροι πως όσοι μοιραζόμαστε το κοινό όραμα, εργαζόμαστε και με τον σωστό τρόπο για την πραγματοποίηση του.
 
Grow: Αφού κάνετε δεκτή την πρόταση μας, ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση της. Στόχος μας θα είναι πάντα η κορυφή! 

Στην ΒΙΖΖ πιστεύουμε απόλυτα στην αλήθεια της φράσης: " Impossible only means that you haven't found the solution yet ".

about-circle
-->